Biserica Baptista Burlacu
Decembrie-Noiembrie






1.       Binecuvintare
In luna Decembrie am avut  binecuvintarea unui copil, Serghei si Tanea este o familie tinara care vine la noi la Biseriva de un an de zile, Serghei  vine dintr-o familie crestina dar de la 20 de ani a abandonat biserica a trait in lume pina s-a intilnit cu Tatiana care nu este dintr-o familie crestina. Dup ace sau casatorit Domnul ia binecuvintata cu 2 copilasi pe care iau adus la binecuvintare, si de atunci vin regulat la Biserica speram cu ajutorul Domnului anul acesta sa inchee un legamint cu Domnul, Tatiana are inca  4 frati dintre care  unul a primit bortezul  si altii 2 vin regulat la intilnirile de tineri si la biserica,  toti baietii sunt dupa 20 de ani asa ca va rugam sa va rugati pt aceasta familie  si fratii lui Tatiana, Eugen si Stiopa.

2.       Anul nou cu tinerii si biserica
Biserica noastra are o traditie de-a intimpinam Anul Nou  impreuna fratii si tinerii, prin aceasta am avut o noua posibilitate ca tinerii sa ne slujeasca prin programul pe care la-u pregatit , ne-au consus in timpul de lausda si inchinare, si in programul de cintari pe care lau pregatit.

3.       Cadouri craciun
 Anul aceta a fost un an de har pentru copii din citeva sate, Burlacu, Taraclia si Tartaul, unde am mers si am distribuit  cadouri de craciun copiilor din gradinite si scoli. A fost o buna marturie si posibilitate de-a sluji in felul acesta, tot odata a fost o experienta pentru mine personal de-a crea niste legaturi cu satele din jurul Burlacului.

4.       Proiecte sociale
In cadrul bisericii noastre se desfasoara 3 proiecte sociale, primul proiect  este centru pentru copii din familii social vulnerabili, hranirea 8 batrini singuratici, si distribuirea de   pachete cu produse alimentare odata pe luna familiior sarace. Este o posibilitate a bisericii de-a sluji,  de-a se implica si prin aceasta creste marturia si posibilitatea de-a impartasi evanghelia
5.       Craciunul
Pe data de 6-7 Ianuarie noi am sarbatorit sarbatoarea nasterii Domnului, au fost zile binecuvintate  si incarcate de mult program.  Insa cel mai minunat moment  a fost de-a duce Vestea nasterii Domnului  impreuna cu tinerii la fiecare casa, unde am cintat colinde crestine si am oferit cite un calendar crestin  la fiecare familie.  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Istoria bisericii baptiste din satul Burlacu