Steaua de Crăciun

Numeri 24.17 " ...O stea răsare din Iacov, un toiag de cîrmuire se ridică din Israel...”

Steaua despre care vorbește  acest verset era o profeție despre venirea în lumea nostră a unei Persoane deosebite, care urma să se nască în poporul Israel, popor ce trăia cu nădejdea vie că va vedea pe Mîntuitorul lumii.

 După aproape 1400 de ani de la profeția lui Balaam, Hristos a venit în lumea noastră și pentru că a fost prezis să se împlinească  pe deplin, nașterea Sa a fost vestită de o stea strălucitoare. Magii din Răsărit, din pustia asiro-arabă, i-au recunoscut steaua și au legat apariția ei - probabil pe baza cunoașterii scrierilor antice evreești - de nașterea celui mai mare Împărat a iudeilor. Cînd magii L-au găsit pe  Pruncul Isus, au fost umpluți de o mare bucurie.

  Și acum Isus dorește să aducă bucurie într-o lume întristată, într-o lume care confundă  pe Cel care trebuie sărbătorit cu sărbătoarea, lumină pentru oamenii care se află în întunericul spiritual, iertare și viața veșnică  pentru fiecare păcătos lipsit de speranță. Pentru fiecare om pierdut  în negura păcatului,

Isus Hristos  reprezintă  singura cale de slavare. Oricît de departe v-ați  afla de Dumnezeu, prin Isus Hristos îl puteți găsi  pe Dumnezeu, puteți veni la EL pentru a găsi bucuria veșnică.

Sa aveți un Crăciun binecuvîntat, și un An Nou plin de bucurii și realizări frumoase.

Comentarii